Vælg ECIT til din IT hosting

6. februar 2021 0 Comments

Med IT hosting får dit irma høj stabalitet og sikkerhed efter dit firmas behov, så dit IT setup understøtter dine forretnings ambitioner, uden du selv skal bekymre dig om besværet. Mulighederne for IT hosting stærkker sig fra at flytte al din data til skyen, men i dit tempo, eller beholde al data fysisk hos dit firma. 

IT hosting handler om sikkerhed og topklasse IT infrastruktur, så din data aldrig mistes. Her kommer ECIT ind i billedet, da ECIT kan tilbyde pakkeløsninger der passer til dit firmas profil, og som kun kommer dit firma til gode. Læs mere om ECIT her eller gå ind på deres hjemmeside: Hosting

Fem grunde til at ECIT synes du skal vælge dem

For det første tilbyder ECIT en aftale, som specifikt er tilpasses dit firmas behov. Derudover får du en fast lav pris, som vil blive baseret på dit forbrug og hvor du får 100 procent kontrol. 

For det tredje får du en løsning med syv sikkerhedslag, hvilket med andre ord er IT sikkerhed i topklasse. Du får også en grøn IT partner, som har fokus på bæredygtige serverløsninger. Og sidst men ikke mindst er ECIT en IT partner med eget datacenter, så der ikke er behov for unødvendige mellemled. 

Pakkeløsninger efter dit firmas behov

Hos ECIT tilbydes der forskellige pakkeløsninger, alt efter dit firmas behov.

Basic Pakken indeholder en dedikeret server og en backup på din data. Her får du adgang til en dedikeret server, inklusiv trafik til datacentret. Du får derfor fuld lagerkapacitet, CPU og hukommelsesressourcer, som ikke skal deles med andre. 

Operations pakken indeholder derudover også driftsservice, som fås på forskellige tidspunkter. Her forekommer der overvågning fra ECIT side, så de kan vedligeholde softwaren på serveren og kontrollere opdateringer. Pakken indeholder også backup service, så din data altid er sikkerhedskopieret. 

Og så er der Complete pakken, som derudover indeholder fri support, ændringer og rådgivning, så du får adgang til konsulenter der kan vejlede dig inden for vedligeholdelse, ændringer og tilføjelser til din server. ECIT vil tilbyde statusmøder, så servicen kontinuerligt tilpasses din firmas situation. 

Betal kun for det du bruger

Når du vælger en pakkeløsning hos ECIT så deles drifstudgifterne op i overskuelige månedlige betalinger. Dette betyder at du kun betaler for den mængde, som du bruger. ECIT opkræver kun licens for antal brugere. Dermed får du heller ikke uventede regninger på strøm fra servere og køling. 

Tøv derfor ikke med at kontakte ECIT i dag på Hosting og få en snak om dit firmas muligheder. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *