Tre fede steder at tage din motorcykel hen

6. april 2020 0 Comments

Nu er forårsvejret så småt over os og de lysere aftener er bliver bedre og bedre. Det er efterhånden på tide at støve den gamle kværn af os begynde at overveje hvilken vej turen går. Danmark er, takket været det flade landskab, et helt fantastisk land at køre på motorcykel i – hvis man selvfølgelig ved hvor man skal tage hen.

Denne artikel går i dybden med nogle steder man kan tage hen, hvis man mangler inspiration til fede motorcykelture i forårsvejret.

Kalø Slotsruin

En lille times kørsel fra Aarhus finder du Kalø Slotsruin der, udover at være kendt for at være stedet hvor alle veteranbilsentusiaster mødes hver weekend, også er en helt fantastisk tur på motorcykel. Mols bjerge er kendt for at være utroligt bakket og uden den helt store trafik – det er kort sagt det perfekte sted at svinge kværnen hen.

Skagen og resten af Nordjylland

Hvis du ikke kommer- eller bor i Skagen normalt, så er der noget helt specielt over at tage en tur derop med vennerne. Med et hav af forskellige hoteller, moteller og diverse sights, er der i hvertfald rigeligt at lave, når man er øm af at sidde så meget ned.

Skagen og omegn byder også på noget helt unikt natur som du ikke finder nogen andre steder i Danmark. Hvis du ikke har været et smut forbi, så er det virkelig turen værd. Bemærk dog at det vrimler med turister i alle sommermånederne, så hvis du vil have lidt ro på, så er det bedst at gøre det her i foråret. 

Bornholm

Selvom det måske lyder helt skørt at skulle til at fragte kværn, taske, motorcykel hjelm og gud ved hvad med på færgen så burde du tænke den igennem igen. Bornholm er en af Danmarks mest unikke øer der byder på alt fra hyggelige skove til fantastiske strande – for slet ikke at snakke om menneskerne der bor på øen. 

Livet går en anden gang på Bornholm, og hvis du tager din kværn med, så er du også garanteret at opleve det mere lokale Bornholm, der har meget mere at byde på end bare de mest populære turistspots. 

Bornholm vrimler med kultur, der er alt fra røgerierne til rig kulturhistorie. Hvis du kan få samlet en vennegruppe og aftale en tur, så er der garanti for at det kommer til at blive en af de mest kulturelle ferie rundt i Danmark, du nogensinde har haft.