Foreslag til karantæneaktiviteter

14. april 2020 0 Comments

Det er de færreste mennesker der går i karantæne derhjemme- eller i sommerhuset, der ikke er begyndt at kede sig en smule. Vi mennesker er slet ikke van til ikke at blive hevet i fra den ene eller den anden side – det er lidt en del af at bo i et meget socialt og lille samfundet, vi kommer hinanden ved.

Eller, det plejede vi i det mindste at gøre, før butikker og cafeer lukkede og sendte os alle sammen hjem på en tænker. Selvom man måske ikke har gået og følt sig syg, så har mange danskere alligevel valgt at sætte sig i hjemmekarantæne, både for at skåne sig selv- og andre, men også for at bedst muligt følge regeringens forslag – coronavirussen er heller ikke at kimse af, vi har ikke oplevet en så hurtigt spredende pandemi før. 

Hvis du render rundt derhjemme og har svært ved at få tiden til at gå, så kan du finde et par tips og tricks herunder, der gerne skulle kunne få dig til at brænde mindst et par uger mere – du kan gode klare det, husk nu at det kun er dumme mennesker der går og keder sig – og det er du selvfølgelige ikke. 

Webinarer – lær alt det du har gået og tænkt over

Det kan være at du måske er gået i stå i din hobby fordi du lige mangler den ekstra viden, det er tiden til at indhente den viden nu. Mange mennesker aner slet ikke at man faktisk kan finde alle de kurser man kunne drømme om på internettet og at internettet er en af de bedste steder i verden at samle ny viden op. 

I en tid med coronavirus hvor du går hjemme hele dagen uden at blive hevet i, så er webinarer måske den bedste måde at samle ny viden op på i mens du går og venter .

Træning

Hvis der er en ting vi alle sammen har lært af at se fængselsfilm, så er det at tre store måltider i dagen og et par kvadratmeter er alt du skal bruge for at blive en ordenlig krabat. Nu hvor du alligevel går derhjemme i karantæne er det måske blevet til for dig at overveje et par gode fitnessgadgets fra DinGadget og en omlægning af dine kostvaner.

Hvis du virkelig gerne vil se gode resultater bør du vide at det hele starter i køkkenet, ikke i fitness centeret som mange går og tror.