Hvad er fetichen dogging fun?

21. marts 2020 0 Comments

Dogging fun er en relativt ny fetich der er kommet til verdenen takket været internettet. Med udbredelsen af internettet kom udbredelsen af tabu-nicher også. I gamle dage var venner og familie ikke noget man spurgte til råds omkring diverse feticher, ligesom det heller ikke er det i dag. 

I gamle dage kunne man dog ikke bare lige foretage en googlesøgning og finde nogle helt og aldeles fremmed mennesker der tænkte eller tændte på det samme som du gjorde – ligesom man kan i dag.

Men hvad kan man lide? 

Folk der bliver kåd af dogging fun, bliver kåd af at mødes med fremmed mennesker ude i offentligheden for at have samleje med hinanden. Alt efter præferencer er det alt fra bare to mennesker til en større forsamling til at nogle står på sikker afstand og ser på – det er næsten kun fantasien der sætter grænserne. 

Folk der godt kan lide dogging fun og dyrker det gør det ofte fordi de kan lide tanken om at være udenfor hvor man kan blive opdaget eller fordi man gør det med helt fremmed mennesker. Andre gør det fordi der er en potentiel risiko for at blive taget i noget potentielt ulovligt. 

Potentielt ulovligt? 

Dogging fun er ikke uden en risiko. Hvis du bliver taget af nogle mennesker der ikke tager lige så let på det som du selv gør, så er du potentielt set i virkelig store problemer. Selvom der ikke er nogle regler forbundet direkte med dogging fun er der et par der lige er inde og berøre dem, og selv det kan få dig helt op mod fire års fængsel.

Du finder de to regler herunder:

  • Normalpolitivedtægtens § 5: Det er forbudt på eller ud til en vej eller andre steder, hvortil der er almindelige adgang, at vise uanstændig opførsel, f.eks. ved uanstændige ord eller handlinger, ved uanstændig blottelse af legemet eller ved at opfordre til utugt.
  • Straffelovens § 232: Den, som ved uterligt forhold krænker blufærdigheden eller giver offentlig forargelse, straffes med bøde eller fængsel indtil 4 år.

Du kan også slippe for meget bøvl ved bare at bruge din sunde fornuft. Der er ikke ofte at man læser om mennesker der havde samleje udenfor der er røget i fængsel i fire år. 

Hvis du har fået øjnene lidt mere op for dogging fun eller bare gerne vil læse lidt mere om det, så kan du klikke ind på dogging-fun.dk og blive klogere.