To måder, hvor du kan spare ALVORLIGT mange penge

1. februar 2020 0 Comments

Så du har lige foretaget en stor ny investering, startet på uddannelse og dermed SU igen, eller så skylder du penge for gud-ved-hvad – situationen er den samme på bundlinjen, der skal spares nogle penge, og det skal helst være lige nu. 

Uanset hvilken af overstående situationer du er i, kan de fleste mennesker i verdenen nikke anerkendende til, at de på et eller andet tidspunkt i deres liv, har skulle spare nogle penge – og teknikkerne er mange. Nogle skærer fuldstændig væk på alt det de normaltvis holder af, og lever kun at pasta i flere måneder, mens de navigerer rundt i deres hjem i fuldstændig mørke. Hvis ikke du er en af de type mennesker, der synes at sådan noget med at spare penge er en ekstremsport, så kan du med ro læse videre. 

Jeg har nemlig sammensat to gode måneder, hvor du kan spare lidt penge uden at sulte dig selv eller gå til andre ekstremer for at få råd til de ting, som du går og drømmer om. Du finder de to råd herunder.

  1. Du bør tjekke dine månedlige abonnementer
    Mange mennesker har utroligt mange penge at spare ved at gå deres månedlige abonnemter i sømmene. Det sker nemlig ofte at vi mennesker glemmer at det er en mulighed at skifte. Enten fordi vi synes det er rart og nemt, at det kører som det gør eller fordi vi ikke føler at det er en mulighed eller at man kan få billigere tilbud.

    https://comper.no/ kan du sammenligne forskellige månedlige abonnemter med andre udbydere på markedet og derigennem finde ud af om du har nogle penge at spare. Det vilde ved at spare penge på månedlige abonnementer er at du sparer penge hver eneste måned. Så 80kr sparet på månedlige abonnemter løber op i 960kr på et år – og den slags penge er værd at have med, hvis der skal spares lidt. For du har jo ikke hverken sultet dig selv eller levet i mørke – du har \’bare\’ fundet billigere alternativer.

  2. Du skal lære at bruge sammenligningstjenester
    Når du bliver god til sammenligningstjenester begynder du også at forstå at gode tilbud faktisk kan være ret tilfældige og at det aldrig er til at sige præcist hvor og hvornår de dukker op – derfor er det bedre at være på den sikre side, og lige tjekke varen igennem på en sammenligningstjeneste hver gang du shopper – det kan medføre store og uventede besparelser!