To måder at optimere din gamingoplevelse

11. februar 2020 0 Comments

Hvis du er gamer, og er ude efter en god spilleoplevelse, ligesom de fleste andre gamere i branchen, så er chanceren at du vil gøre tæt på hvad som helst for at optimere dit netværk computer eller CPU bare en smule – det giver jo en bedre reaktionstid på computeren og på den måde kan du være endnu hurtigere til at skyde hovedet af dine fjender i hvilket end spil du måtte spille. 

Det er bare ikke ligetil, hvis ikke du er sikker på hvordan du bedst gør. Derfor har jeg lavet en lille hurtig oversigt til dig, over hvordan du lige kan optimere din computer i en fart.

 1. Du skal have fingrene i et Ethernet kabel
  Et ethernet kabel er det internetkabel som du kan smide direkte i din computer. Hvis du indtil nu har brugt dit netværk, er du gået glip af en del power fra dit internet- og internetudbyder. 

  Med et hurtigere internet får du meget nemmere ved at bibeholde en god forbindelse i kampens hede, din computer kan bedre trække store online spil og alle vinder og er glade.

  Du kan få fingrene i et ethernet kabel hos de fleste elektronikbutikker landet over, de fleste har et par udvalg, så der er næsten ingen undskyldning for ikke at have et, hvis du er en ambitiøs gamer. 

 2. Du bør ryde op i din computer.
  Det siger næsten sig selv, at en computer der er fyldt med det skrammel på den ene eller anden måde ikke kører ligeså \’smooth\’ som den kunne, hvis den lige blev ryddet op og gjort klar igen. Èn god måde at komme i gang med at rydde lidt op i din gamle gamingcomputer er ved at slette de spil som du ikke får spillet længere – den ekstra plads på computeren burde gøre en mærkbar forskel allerede fra start. Derudover kan du med fordel tømme skraldespanden, rydde op i billeder og dokumenter og generelt set prøve at sørge for at du har så lidt filer og programmer installeret på din computer som du overhovedet kan – det gør virkelig forskellen. 

  En ny computer dog
  .. og en fra 2020 ville slet ikke være i nærheden af din gamle computer. Hvis du vælger at gå gamer-vejen, bør du gøre det 100 procent og investere i det helt rigtige gamer set-up, så slipper du for at behøve at tænke over at skulle rydde den gamle computer op, og så ville du kunne bruge den ekstra tid på at spille – win-win.