To gode grunde, til at købe en ny seng

31. januar 2020 0 Comments

Vi mennesker undervurderer ofte hvor vigtig en god nattesøvn er. Det er noget man lærer med tiden, men havde man nu bare godt sig selv den tjeneste at skabe gode rammer for søvn for en selv fra start, kunne man måske have undgået både hold i nakken og uoplagte dage hvor søvnen har været skyld i det. 

Det gennemsnitlige mennesker bruger omkring otte timer i sin seng om dagen (hvis de selvfølgelig føler den anbefalede søvnmængde og ikke sidder og spiller fortnite eller drikker øl hele natten) – det er alligevel 1/3 – 33% af hele vores liv, som vi bruger på at ligge ned og trække torsk i land. Og så vælger mange alligevel ikke at skabe de bedste rammer for deres nattesøvn – skørt. 

Hvis du går og overvejer at skifte den gamle slidte madras ud med en splinter ny en, så får du to gode grunde til at fortsætte dine overvejelser herunder. 

  1. Uoplagthed er ikke en undskyldning for ikke at være at være på.
    Det vil mange nok nikke anerkendende til, for du kan være hundrede procent sikker på, at din chef ikke går let på tå omkring dig, bare fordi du valgte at sove dårligt. De fleste kender det, at være uoplagt er en ikke bare utrolig, men helt vildt utroligt irriterende ting at være, når man har folk der skal ses og ting der skal ordnes. 

    Du kan spare dig selv for det, ved at kigge på hvordan du sover. Hvis du selv føler at du godt kunne sove bedre, så er det nok fordi at du godt kunne – og det er værd at have med når vi mennesker, som tidligere nævnt, bruger sådan en stor del af vores liv på det. 

  2. Større oplagthed = bedre energi
    Og bedre energi er lige med flere ting ordnet, flere grin givet og flere oplevelser i banken – og hvis du føler at du skylder dig selv bare én af de overstående ting, så kunne nye og bedre sovevilkår måske være netop det, som du gik og manglede. 

    Mange mennesker der har skabt dårlige sovevilkår for dem selv, eller bare ikke ser nødvendigheden i at ordne det ved at købe en ny seng, går også oftere og bakser med skavanker hist og her. Og hvis der er noget der kan ødelægge oplagthed, så er det ondt i muskler og led 

Hvis du har fået blod på sengetanden og går med drømme om at øge din livskvalitet, så kan du læse meget mere på Ib.dk.