Kontakt Artikler Kategorier Gratis RSS

Lavpris slankepiller der virker

Sundhed og velvære Personlig pleje
Lavpris slankepiller der virker

Omkring 2009 kom den nye slankepille Alli på markedet. Vi skal skynde os at sige, at den ikke længere forhandles på det danske marked, da man, efter undersøgelser, efterhånden kunne dokumentere, at Alli slankepillen havde uheldige sundhedsskadelige bivirkninger. Det er en tendens man ofte ser, når der lanceres nye slankepiller på markedet. Alli slankepillen virkede ved at forhindre op til 25% af alt indtaget fedt i at blive optaget i tarmsystemet. Den var også et dyrt hjælpemiddel til en slankekur. Flere aviser skriver, på det tidspunkt hvor Alli kunne købes på markedet, at et halvt års forbrug af pillen kostede omkring 3000 kroner, og der var intet tilskud til pillen. Modsat andre medicinske hjælpemidler til vægttab, så krævede køb af Alli ikke nogen recept. Privatklinikken 121doc.dk skriver, at der er et alternativ til Alli, Xenical, som vriker på samme måde, blot kraftigere. Denne pille er receptpligtig. Allis effekt var dokumenteret, men sundhedsmyndighederne tog altså pillen af markedet, da bivirkningerne blev tilstrækkeligt dokumenteret. Du har måske også hørt om slankemidlet Letigen. Denne pille er heller ikke længere at finde på det danske marked.

Hvilke alternativer findes der så til Alli-pillen, hvis man ikke har lyst til at bede sin læge om en recept? En hurtig søgning på nettet vil give dig masser af muligheder for at købe slankepiller fra udlandet. Men pas på! Mange piller fra udenlanske netforhandlere indeholder stoffet efedrin. Stoffet er i familie med amfetamin, og desuden kan det være farligt at tage som slankemiddel - og i andre kosttilskud for den sags skyld. Blandt bivirkningerne er hjertebanken, søvnløshed, afhængighed og tilfælde med hjertestop. Efedrin er ikke tilladt i kosttilskud på det danske marked. Generelt løber man en stor risiko med sit helbred, hvis man køber såkaldte kosttilskud og slankepiller fra udlandet, da kontrol med indholdsstofferne er en del anderledes, end den er i Danmark.

På det danske marked lige nu findes slankepiller som Trimlet og Konjak. Disse to piller indeholder stoffet glucomannan, og kræver ingen recept eller besøg på apoteket. Glucomannan er et fiberstof, som skulle kunne optage sin egen vægt i væske 200-300 gange. På denne måde kan den give en hurtig og effektiv mæthedsfornemmelse, når man tager den med et stort glas vand. Trimlet er et mærke, som føres af netshoppen Bodylab og Konjak føres af flere forhandlere - du kan blandt andet købe slankepillen i Matas. Disse to piller er en del billigere end Allipillen. De koster begge to ca. 200 kroner for en måneds forbrug, og det er altså under halv pris i forhold til receptpligtige piller.