Kontakt Artikler Kategorier Gratis RSS

Billige briller

Sundhed og velvære Personlig pleje
Billige briller

Det er nemt at få billige briller. Men ligesom med kontaktlinser, så skal du først finde ud af hvilke behov, du har. Hvis du ikke har nogle krav til udseende eller kvalitet på glassene, så kan du bare gå i Matas, på apoteket eller et større supermarked. Her kan du finde meget billige briller både med plus og minusstyrke.

Hvis du har bygningsfejl eller skal have glidende overgang i dine briller, er det en anden sag. Her må du have hjælp af en optiker. Hvis du ligger et sted midt imellem, så er det stadig muligt for dig at finde en forholdsvis billig brille.
Først skal du vælge et stel. Når du leder efter en brille hos en optiker, så er det tynde glas uden styre, som sidder i modellerne. Du kan få stel helt ned til én krone, under specielle kampagner. Der findes masser af stel og ganske ofte kan du også nemt finde et billigere alternativ, som ligner det Gucci-stel, som du bare synes er for dyrt. De billigere mærker laver som regel stel, der ligner mærkevarernes.
Når du kommer til glasset, så skal du igen til at tage nogle beslutninger. Der findes forskellige kategorier af glas, og de bliver dyrere jo tyndere ønsker glassene, jo bedre refleksbehandling og hærdning, de har fået og flere andre faktorer spiller ind. Her spiller din egen forfængelighed en stor rolle. Hvis du gerne vil have en optimal brille, så er det en god ide at gå efter kampagnetilbuddene. Der kan for eksempel være rabat på stel i en periode. Der kan også være et tilbud, der giver dig en god kategori glas med, hvis du køber stel for et bestemt beløb. Louis Nielsen reklamerer ofte med sådanne tilbud. Nogle gange kan du også få gode tilbud på glidende overgang i glassene, som er dyrt uden nogle rabatter. Hos Synoptik er der ofte 1-krone-tilbud på stel, og så du får stellet så godt som gratis, så bliver hele brillen, i sagens natur, en del billigere. Hvis du er heldig, så kører din optiker en kampagne med en stor rabat på hele brillen. Huske, at hvis du ikke har råd til at lægge hele beløbet på bordet på én gang, så kan du dele betalingen op. Her har de fleste optikere en rentefri ordning, så du kun betaler brillens beløb.
Hvis du har kontaktlinser i forvejen og gerne vil have en brille til at skifte med eller bære om aftenen, så vil de fleste optikere give dig en rabat på din brille alene fordi, du er kunde i forvejen. Hvis du ikke er kunde, så er det bedste råd at tjekke de forskellige optikeres kampagner, og regne lidt på, hvor du sparer mest.