Kontakt Artikler Kategorier Gratis RSS

Sådan skruer du bowlingkuglen på bowlingbanen

Sport Boldsport
Sådan skruer du bowlingkuglen på bowlingbanen

Ingen grund til at betale store summer for instruktører. Vi lærer dig at skrue en bowlingkugle på den helt rigtige måde.

Den grundlæggende ting du skal vide, når du skal håndtere en bowlingkugle, er, at du skal holde bowlingkuglen i en såkaldt håndtryksposition. Du skal sørge for at holde håndleddet lige, udstrakt og ubevægeligt, mens du arbejder på svinget. Det er vigtigt at prøve at undgå at dreje håndleddet væk fra udstrakt position. Det er en myte, at hele hemmeligheden til at skrue en bowlingkugle ligger i håndleddet. Det er ikke nogen hemmelighed gemt der. Du kan påføre dit håndled alvorlige skader, hvis du gentagne gange drejer det uhensigtsmæssigt frem og tilbage, mens du bærer på et objekt, der vejer adskillige kilo. Desuden vil rotation ved håndleddet kun resultere i tilfældige resultater og ikke de konsekvente gode skruer, som du er ude efter når du står på bowlingbanen.

Opretholdelse af håndtrykpositionen mens du kaster bowlingkuglen er den enkleste fremgangsmåde, når du skal skrue. Håndledsstøtte og andet bowlingtilbehør enhed kan være nyttige redskaber til at sikre, at du ikke får skader, og at du får det rigtige sving i armen inden aflevering.

Det vigtigste aspekt, når du skal til at udføre selve skruen, er fingrene. Din tommelfinger skal være den første finger, der forlader kuglen, så du har dine to bowlingfingre tilbage at styre kuglens skrue – altså dine to midterste fingre. Din pegefinger og lillefinger kan også påvirke retningen på skruen.

Når du slipper bowlingkuglen, skal du lave et let sving med fingrene. Endelige ikke for voldsomt for så skader du også dine fingre. Efter lidt øvelse vil du begynde at føle en vis kontrol over kuglen, når du slipper den.