Kontakt Artikler Kategorier Gratis RSS

Gulvtæpper: Væg til væg tæpper

Møbler Tilbehør
Gulvtæpper: Væg til væg tæpper

Det kan være en dyr fornøjelse, hvis du skal have dine gulve belagt med tæpper. Hvis du blot leder efter nogle store gulvtæpper til at give lidt hygge og spil på gulvet, så kan det gøres lidt billigere. Ikea har mange forskellige gulvtæpper i alle mulige størrelser, farver, former og mønstre. Som Ikeas andre produkter, så er Ikea gulvtæpper ikke noget der sprænger budgettet, og de er af fin kvalitet. Desuden er udvalget ganske stort.

Hvis du skal købe væg til væg gulvtæpper, så kan det godt betale sig at shoppe lidt rundt. De store specialiserede tæppeforhandlere såsom Garant og Tæppeland har naturligvis tilbud, som alle andre, men det kan være dyre steder at købe tæpper. Fordelen ved at købe dine tæpper her er den ekspertviden, som sælgerne har, det store udvalg, eventuel levering, kvalitet og næsten vigtigts af alt, så kan du se og føle tæppet, når du står med det i hånden. Alternativet til de kendte tæppeforhandlere er selvfølgelig internettet, som altid. Netforhandlerne har ikke så mange ansatte eller store, fine lokaler at betale for. Derfor kan de sælge tæpperne lidt billigere. En af de billigste måder at handle tæpper på, er ved at kende målet på dit gulv og så lede efter tæpperester. Dem kan man ofte få op til 30 m2 eller mere. Se eventuelt tæpperester.dk. Ulempen ved denne mulighed giver næsten sig selv. Du kan ikke se tæppet og føle om det er det rigtige tæppe for dig. Det kan du først når det bliver leveret. Hvis det så ikke lever op til forventningerne, ja så må du sende det tilbage igen. Men der er mange penge at spare. Du kan også vælge middelvejen. Tæppeforhandlerne har også masser af tæpperester, som er væsentlig billigere end tæpper i metermål. Måske er du heldig at finde en rest der kan passe til din stue, værelse eller andet. Tricket med rester kan også bruges med andre gulvbelægninger såsom vinyl.

Tæpper kan fås i mange forskellige materialer. Materialernes pris er ikke så meget anderledes fordi vi taler om et tæppe, end de er, hvis vi for eksempel taler om sofabeklædning. De syntetiske materialer er de billigste og eksempelvis kvalitetsuld ligger i den dyreste ende.