Kontakt Artikler Kategorier Gratis RSS

Billigste bilforsikring

Køretøjer og tilbehør Biler
Billigste bilforsikring

En forsikring til din bil er ikke umiddelbart et billigt produkt, og slet ikke hvis du hører til gruppen af bilejere, der ejer en bil for første gang. Men det er nu en gang sådan, at det er en rigtig god ide med en bilforsikring, og ansvarsforsikringen er endda lovpligtig. Derfor er der mange gode råd at hente, som kan hjælp med at gøre bilforsikringen så billig som mulig. Jo yngre du er, jo vigtigere er det, at du gør forarbejdet ordentligt, da en bilforsikring ellers kan blive svimlende dyr.

Søndagsavisen skriver, i en artikel fra foråret 2013, at der kan være op til 56% forskel på den dyreste og den billigste forsikringspakke for en børnefamilie. Så sørg for at sammenligne forsikringsselskabernes priser.

Mange undersøgelser viser, at Alka er det forsikringsselskab, som kan til byde de billigste forsikringer og deriblandt bilforsikringen. GF forsikring refunderer et beløb til kunderne, hvis de har overskud. Generelt gælder der, at Codan har de højeste priser. Codan hævder selv, at kvaliteten også er i højsædet her, men spørgsmålet er, hvor stor en forskel der er på kvaliteten af den forsikring, som konkurrenten kan tilbyde – måske er den ikke så stor, at man vil betale 56% mere hos Codan!
Ud over at du selvfølgelig skal kontakte forsikringsselskaberne for at få deres nøjagtige priser på at forsikre din bil, så du kan sammenligne, så er der nogle andre ting du skal være opmærksom på. Nogle forsikringsselskaber tilbyder rabat, hvis du er medlem af en speciel fagforening. Andre forsikringsselskaber betaler en bonus tilbage, hvis du ikke har haft skader i en længere periode. Det kan også være at forsikringsselskabet giver dig rabat, hvis du vælger at have nogle at dine andre forsikringer hos dem. De fleste forsikringsselskabers priser for bilforsikringer til førstegangskøbere falder, når du har haft din bil i en årrække. Her er det også en god ide at tjekke hvor hurtigt prisen falder og med hvor meget. Her kan der også være penge at spare.

Endelig skal du selvfølgelig også tænke på hvilken bil, det er, du ønsker at forsikringsselskabet skal forsikre. Hvis det er en gammel bil, en stor bil eller en bil, der ikke er særlig brændstoføkonomisk, kan forsikringen og udgifterne forbundet med at have bilen, også blive højere.
Der er mange ting at sætte sig ind i, når man skal købe en forsikring. Men en besparelse på mellem 5000 og 10.000 årligt er vel også en slags motivation!