Kontakt Artikler Kategorier Gratis RSS

Find en billig tekstforfatter, der også er dygtig

Erhverv Kommunikation
Find en billig tekstforfatter, der også er dygtig

Hvis man har en hjemmeside på nettet, eller hvis man gerne vil have sig en, så finder man hurtigt ud af, at det tager lang tid at skrive alle de tekster, man skal bruge. Hvis hjemmesiden er en shop, skal man bruge mange kortere tekster, der beskriver alle de varer, som man sælger. Det kan også være, at man har en virksomhed med en tilknyttet blog, som gerne skulle have noget kvalitetsindhold tilføjet løbende. Oven i alle de andre opgaver der hele tiden opstår, når man har en hjemmeside, kan det være svært at overskue at udføre al tekstforfatningsarbejdet selv. 

Løsningen kan være at finde en billig tekstforfatter på nettet. Der er rigtig mange at vælge imellem, og hvordan skal man så vælge den rigtige? Prisen er jo vigtig, så umiddelbart vil man nok starte med at kigge på tekstforfatterens priser, så man kan se, om man faktisk har fundet en billig en af slagsen. Nogle af dem tager betaling pr. time og andre har et fast beløb på bestemte opgaver – fx blogtekster og produkttekster. Man siger, at pris og kvalitet hænger sammen, og det er også rigtigt. Mange af de dyre tekstforfattere har en timepris på 1000-1500 kroner, og de skriver sikkert også rigtig godt. Men det er muligt at få en tekstforfatter til at skrive dine tekster uden at skulle betale en formue. Det bedste råd, når man skal navigere mellem de billige tekstforfattere, er at se rigtig godt på deres egne hjemmesider, og hvis du kan svare ja til disse følgende spørgsmål, så er tekstforfatteren værd at prøve:

Er hjemmesiden flot – ser den professionel og troværdig ud? Ofte vil der være nogle teksteksempler – fx beskrivelser eller blogindlæg el.lign. på hjemmesiden, som du kan læse. Hvis du kan se stavefejl eller mange gentagelser, så skal du nok styre udenom. 

Er der kontaktoplysninger og adresse på hjemmesiden, så du ved, hvor vedkommende arbejder fra, og så du samtidig altid kan få fat på vedkommende? 

Er siden sikker – altså kører den på en sikker forbindelse? Dette ser du øverst i feltet, hvor hjemmesidens adresse står. Her skal stå https i stedet for blot http – det lille s står for ”secure”. 

Er der et billede af tekstforfatteren?

Hvis du kan svare positivt på spørgsmålene, og hvis du synes om tekstforfatterens egne tekster, så kan du prøve at bestille nogle tekster til din egen hjemmeside fra den pågældende billige skribent. Hvis man ser godt efter på markedet og sørger for at sortere grundigt i resultaterne, kan man sagtens få leveret rigtig gode tekster til ens hjemmeside selv fra en tekstforfatter, som tilbyder at skrive for meget lave priser.