Kontakt Artikler Kategorier Gratis RSS

Spar penge på boligindretningen: Stue, køkken og badeværelse

Bolig Indretning
Spar penge på boligindretningen: Stue, køkken og badeværelse

Når du vil kaste dig over at indrette et eller flere rum i det hus, så kan det blive en dyr affære, hvis du først lægger vejen forbi diverse boligmarkeder, tæppehandlere eller gardineksperter. Der er naturligvis billige alternativer til de dyrere boligmarkeder, men samtidig kommer du ikke udenom, at hvis du shopper her, så vil der være mange andre boliger er indrettet, dekoreret og pyntet med de samme ting som din. Hvis du vil gøre dit hjem lidt mere personligt og være sikker på, at der ikke er andre, der har en stue som din, så kan du overveje at lave nogle ting selv. Bare rolig det betyder ikke, at du selv skal til at bygge dine møbler og hvis du ikke har mod på at kreere noget helt fra bunden, så er er også masser af råd for det.. Det handler om at se mulighederne i de ting og genstande du i forvejen har. Det kan være alt fra lidt maling eller stof til et par skruer, som du samler et par gamle skuffer og skruer dem på en reol, som du er blevet træt af. Pludselig ser reolen helt ny og spændende ud. Det er moderne med genbrug, så besøg en genbrugsforretning og så inspiration til boligindretning.

Boligmagasinet.dk er blot et forslag til et sted at starte, hvis du leder efter inspiration til indretning af børneværelset eller badeværelset. For eksempel kan du lave en kreativ opslagstavle ved hjælp af gamle klemmer. Her kan de små piger hænge blomster op og de større piger kan bruge det som regulær opslagstavle. På badeværelset guides du igennem at gøre dine fliser lidt mere spændende med stickers og andet sjovt. Der er alt lige fra smart og hurtig opdeling af stor rum - eksempelvis din stue - og til hjemmelavet brugskunst på væggene. Mht indretning og dekoration af soveværelse kan du lave din helt egen sengegavl eller sy dit eget sengetæppe. Der er masser af tips og tricks at hente. Det er billigt, personligt og unikt. Win-win situation! Det er bare at komme i gang.

Hvis du gerne vil læse mere og eventuelt kommentere på andres ideer om boligindretning, så skulle du besøge en blog om boligindretning. Boligblog.com er et sted at starte, men der er mange andre. God fornøjelse!